Naši teniseri izlaze na terene na US Openu

Izvor: RTS, 01.Sep.2009, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši teniseri izlaze na terene na US Openu

Svi naši teniseri danas startuju na Otvorenom prvenstvu Amerike.

Viktor Troicki, trideseti nosilac, u prvom kolu sastaje se sa Australijancem Peterom Lučakom, meč je drugi na terenu broj 12, koji nije pokriven kamerama. Susret počinje oko 19.00 časova.

Novak Đoković, četvrti nosilac, koji se sastaje sa hrvatskim teniserom Ivanom Ljubičićem igra treći meč na centralnom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Artur Eš. Meč počinje oko 21.00 čas. Direktan prenos RTS-2.

Janko Tipsarević igra protiv Florena Sera iz Francuske. Njihov meč je treći na terenu 8, koji nije pokriven kamerama. Meč počinje oko 21.30 časova

Jelena Janković, peti nosilac, se sastaje sa Italijankom Robertom Vinči. Ovaj meč je treći na Luj Amstrong stadionu. Meč počinje oko 21.30 časova.

Na istom terenu svoj meč igra i Ana Ivanović, jedanaesti nosilac, protiv Katarine Bondarenko iz Ukrajine. Meč je peti po redu i počinje oko 01.00 čas. Direktan prenos RTS-2.

U dublu Nenad Zimonjić u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom (drugi nosioci) igra protiv nemačkog para Andreas Bek i Simon Greul. Meč je trći na terenu broj 5 i počinje oko 21.30 časova.

Napomena:

Program na svim terenima počinje u 17.00 časova

Pre meča Troickog igra se ženski singl:

Tamarine Tanasugarn (Tha) - Anastasija Sevastova (Lat)

Pre meča Đokovića igraju se dva ženska singla:

Julija Džordžis (SAD) - Svetlana Kuznjecova (Rus)

Dinara Safina (Rus) - Olivija Rogovanska (Aus)

Pre meča Tipsarevića na programu su jedan muški i jedan ženski singl:

Jarko Nieminen (Fin) - Fabio Fognini (Ita)

Tatiana Gabrin (Ita) - Malori Sesil (SAD)

Pre meča Jelene Janković na programu su jedan ženski i jedan muški singl:

Karolina Voznjacki (Dan) - Kalina Voskoboeva (Kaz)

Tomas Berdih (Češ) - Vejni Odesnik (SAD)

Posle Jeleninog meča , a pre meča Ane Ivanović, igra se meč muškog singla:

Majkl Jani (SAD) - Sem Kveri (SAD)

Pre meča Zimonjića i Nestora na programu su jedan ženski i jedan muški singl:

Petra Martić (Hrv) - Severina Bremond Beltram (Fra)

Flavio Cipola (Ita) - Julija Beneta (Fra)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USO: Svi srpski teniseri na terenu

Izvor: B92, 01.Sep.2009

Drugog dana na US Openu na teren će svi predstavnici Srbije u seniorskoj konkurenciji - Đoković, Jankovićeva, Ivanovićeva, Zimonjić, Tipsarević i Troicki. ..Novak Đoković se u prvoj rundi sastaje sa nekada trećim igračem sveta Ivanom Ljubičićem. Taj duel je postavljen na centralni stadion...

Nastavak na B92...

Svi na terenima

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2009

Drugog dana na US Openu na teren će svi predstavnici Srbije u seniorskoj konkurenciji. Novak Đoković se u prvoj rundi sastaje sa nekada trećim igračem sveta Ivanom Ljubičićem. Taj duel je postavljen na centralni stadion 'Artur Eš' i treći je po redu nakon dva ženska singla. Na stadionu 'Luis...

Nastavak na Radio 021...

Srpski dan na US Openu

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2009

Svi srpski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji na poslednjem teniskom gren slem turniru sezone danas će odigrati mečeve prvog kola. Novak Đoković, koji je postavljen za četvrtog nosioca, igra poslednji meč dana na stadionu "Artur Eš".

Nastavak na Sportal.rs...

Svi Srbi danas na US Openu

Izvor: Press, 02.Sep.2009, 11:30

Svi srpski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji mečeve prvog kola US Opena igraće danas. Program drugog takmičarskog dana počinje u 17 časova po našem vremenu..Novak Đoković igra poslednji, treći meč dana na stadionu Artur Eš protiv Ivana Ljubičića iz Hrvatske. Očekivano vreme...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.