Naši atletičari idu u Prag

Izvor: Beta, 04.Mar.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši atletičari idu u Prag

NOVI PAZAR, 4. marta 2015. (Beta) - Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić rekla je u sredu da nema potrebno iskustvo trčanja u dvorani, ali da se raduje nastupu na Evropskom prvenstvu koje će se od 5. do 8. marta održati u Pragu.

"Nemam ranijih iskustava sa kontinentalnih prvenstava u zatvorenom prostoru, ne trčim na 1.500 metara što je moja standardna deonica, ali sve posmatram sa pozitivne strane", rekla je Terzićeva agenciji Beta.

Terzićeva će 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << marta od 13.25 trčati u kvalifikacijama na 3.000 metara, dok će se finale u toj disciplini održati narednog dana u 18.50.

"Nisam imala uslove da se spremim za svoju disciplinu i odlucila sam se da pokušam na 3000 metara. Pomoću kroseva pripremala sam se za dvoranu, možda sam i prva koja to radi", kazala je Terzićeva.

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac rekao je danas da mu poslednji rezultati ulivaju samopouzdanje, ali je i istakao da mu neće biti lako da odbrani titulu na Evropskom prvenstvu u dvorani u Pragu.

"Svakako da mi dobri rezultati ulivaju veliko samopouzdanje. Medjutim, konkurencija je veoma jaka, tako da će biti jako teško odbraniti titulu. Ali, necu je predati bez velike borbe", rekao je Kolašinac agenciji Beta.

Dvoranski šampionat Evrope počinje sutra u Pragu, a Kolašinac će na teren već prvog dana. Kvalifikacije u bacanju kugle na programu su od 18.00.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Amela: Nemam dvoranskog iskustva, radujem se izazovu

Izvor: RTS, 04.Mar.2015

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić rekla je da nema potrebno iskustvo trčanja u dvorani, ali da se raduje nastupu na Evropskom prvenstvu koje će se od 5. do 8. marta održati u Pragu. . ."Nemam ranijih iskustava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.