Napoli silno u nokaut fazu, Vilotić pogurao Jang Bojs! Dinamo utišao Bukurešt, profitirao i očajni Alborg (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli silno u nokaut fazu, Vilotić pogurao Jang Bojs! Dinamo utišao Bukurešt, profitirao i očajni Alborg (VIDEO)

Izabranici Rafe Beniteza čitav posao u ovom meču rešili do 16. minuta (3:0), penal nad bivšim kapitenom Zvezde otvorio vrata prolaska švajcarskom klubu (0:2), Kijevljani savladali Steauu (0:2)

Silom u 1/16 finala Lige Evrope! Napoli je ubedljivom pobedom nad Slovanom iz Bratislave overio prvo mesto u grupi I i napravio odličnu najavu grupne faze takmičenja drugog po kvalitetu takmičenja na Starom kontinentu - 3:0 (2:0).

Izabranici Rafe Beniteza čitav posao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ovom meču rešili su već do 16. minuta, kada je Marek Hamšik savladao Dušana Perniša i povisio rezultat na 2:0. Deset minuta ranije fantastični slovački vezista namestio je pogodak Drisu Mertensu i najavio potpuni potop nesrećnih gostiju.

Bilo kakvu nadu, da može do boljeg rezultata u ovoj utakmici ekipa iz Bratislave izgubila je u 75. minutu meča, kada je konačan rezultat postavio sve bolji Duvan Zapata.

Drugo mesto u grupi zauzeo je švajcarski Jang Bojs, koji je na svom terenu srušio Spartu iz Praga i prestigao je na drugoj poziciji - 2:0 (0:0).

Trenutak odluke na ovoj utakmici dogodio se u 76. minutu meča, kada je u šesnaestercu gostiju srušen bivši kapiten Zvezde Milan Vilotić, a precizan sa bele tačke bio bivši napadač Pari Sen Žermena Giljom Oro.

Tačku na prolaz Jang Bojsa u četvrtom minutu nadoknade stavio je Renato Stefen.

Meč odluke u grupi J igrao se u Bukureštu, gde je kijevski Dinamo šokirao domaću publiku i savladao Steauu sa 2:0, a taj kiks rumunskog tima iskoristio je Alborg, koji je uprkos laganom porazu od Rio Avea otišao u drugu fazu takmičenja.

Slom Steaue na odlučujućem meču počeo je 71. minutu, kada je Jarmolenko doveo goste u vođstvo. Domaćin je nakon toga žestoko napadao, ali je u 94. minutu nakon kontranapada svaku dilemu razrešio Džermajn Lens.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LE - Sevilja, Volfsburg i Vilotin Jang Bojs uhvatili ''poslednji voz''!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2014

Poznat je konačan rasplet na kraju prve faze takmičenja u Ligi Evrope. Večeras su plasman u šesnaestinu finala izborili i Sevilja, Volfsburg, Alborg, Gengam i Vilotićev Jang Bojs.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.