Najbolji u Ligi 1: Ibra, Di Marija, Las ili Ben Arfa?

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji u Ligi 1: Ibra, Di Marija, Las ili Ben Arfa?

Četiri kandidata za naslov najboljeg igrača francuskog prvenstva. Blan dobio priznanje u konkurenciji trenera

Zlatan Ibrahimović, Anhel Di Marija, Lasana Dijara ili Hatem Ben Arfa? Četvorica nominovanih, ako smemo da primetimo sasvim zasluženo, za najboljeg igrača francuskog šampionata u tekućoj sezoni.

U konkurenciji trenera nagrađen je Loran Blan, šef struke Pari Sen Žermena, nedodirljivog za konkurenciju u Ligi 1 što bi moglo da presudi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i kada je izbor za igrača godine u pitanju.

Sveci su prosto bili za koplje ispred svih ostalih. U 36 utakmica upisali su 29 pobeda, pet nerešenih ishoda i dva poraza.

Inače, Blanovi konkurenti bili su Tijeri Lori iz Ajačija, Nicin Klod Puel, te Stefan Mulin iz Anžea. Svaka čast svakome, ali u ligi u kojoj je Pari Sen Žermen najbližem rivalu odmakao već 27 bodova prosto je nerealno da bilo ko drugi pokupi individualna priznanja.

Osim možda Ben Arfe? Teško de je iko očekivao da će se Nica u poslednjem kolu boriti za Ligu šampiona.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ibrahimović najbolji fudbaler francuske lige

Izvor: Beta, 08.Maj.2016

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović izabran je danas, rekordni treći put, za najboljeg igrača francuske Lige 1.Ibrahimovića su za najboljeg fudbalera izabrale njegove kolege, a iza njega su ostali još jedan igrač PSŽ-a Anhel di Marija, napadač Nice Hatem Ben Arfa i igrač Marseja Lasana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.