NIŠTA NI OD DUBLA: Ziki bez šanse protiv najjačih rivala, Viktor i Dušan uzeli set Kolumbijcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA NI OD DUBLA: Ziki bez šanse protiv najjačih rivala, Viktor i Dušan uzeli set Kolumbijcima

Srbija više nema predstavnike na AO.

Posle singla, Srbija je ostala bez predstavnika i u konkurenciji dublova. Takmičenje su završili Nenad Zimonjić, Viktor Troicki i Dušan Lajović.

Braća Brajan su bila prejaka za Nenada i Mišu Zvereva (Nemačka) – 6:3, 6:2. Majk i Bob su tokom celog meča diktirali tempo, a dovoljan je podatak da rivalima nisu dali ni jednu priliku za brejk. U narednom kolu ih čekaju Brajan Bejker >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (SAD) i Nikola Mektić (Hrvatska).

MNOGI SU SUMNJALI, ALI ON JE BIO SIGURAN: Legenda tenisa je predvideo sva Novakova ostvarenja (FOTO)

Za razliku od srpsko-nemačke kombinacije, Viktor i Dušan su posle velike borbe morali da pruže ruke kolumbijskom paru Huan Sebastijan KabalRobert Farah6:2, 5:7, 0:6.

Srpski tandem je dobro započeo meč i bez većih problema dobio prvi set. U drugom su dva puta imali brejk prednosti, ali su Kolumbijci prvo izjednačili, a onda u 12. gemu napravili treći brejk u setu i došli do izjednačenja.

Propuštene šanse nisu srpski igrači uspeli da zaborave, što su iskusni rivali iskoristili i stigli do trećeg kola. Tamo će ih čekati četvrti nosioci Henri Kontinen (Finska) i Džon Pirs.

SVI POGLEDI KA NJOJ: Olga Danilović BRANI ČAST Srba u Melburnu (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.