NIKOLIĆ SMIRUJE TENZIJE PRED GOSTOVANJE PAZARU: Ne idemo u rat već da igramo fudbal

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ SMIRUJE TENZIJE PRED GOSTOVANJE PAZARU: Ne idemo u rat već da igramo fudbal

Fudbaleri Partizana sutra igraju meč poslednjeg, 30. kola ligaškog dela Superlige Srbije u Novom Pazaru, a trener crno-belih Marko Nikolić je rekao da njegov tim ne očekuje lak zadatak.

– Brzo se nižu utakmice i nema ništa novo sto bih mogao da vam kazem. Jedina razlika je broj mečeva na kojima nismo poraženi, serija sada iznosi 26 utakmica. Zasluge idu svim igračima, stručnom štabu, zaposlenima. Ulazimo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u samu završnicu. Očekuje nas prevashodno dugačak put, a onda i težak protivnik. Tradicionalno neugodan teren, ali ne bih više da to potenciram. Jedino ne sumnjam u motivaciju, a tu sam veoma zadovoljan mojim igračima i to me trenutno najviše zanima.
Da li verujete da će vam treće gostovanje biti treća-sreća?
– Nisam previše sujeveran. Ako je ova grmljavina koja udara po nama dobar znak, onda neka bude tako. Kvalitet igre, tačnost, preciznost i disciplina, a onda i motivacija, to me najviše zanima pred ovaj meč.
FOTO: STARSPORT

Kako se u „ratu“ u Novom Pazaru sačuvati kartona i povreda pred „večiti“ derbi?
Ne idemo ni u kakav rat pred ovaj meč, nego na fudbalsku utakmicu. Idemo maksimalno usmereni samo na igru i pobedu. Očekujem da to pokažemo i na terenu.
O kadrovskoj situaciji nije želeo da duži trener Partizana:
– Svi su zdravi i raspoloženi, osim Alena Stevanovića i dvojice suspendovanih.
Što se tiče sutrašnjeg protivnika, Nikolić veruje da o kvalitetu pojedinaca dovoljno govori to što su neki ranije igrali u Humskoj:
– Imaju nekoliko bivših igrača Partizana i oni nisu igrali u nasem klubu bez razloga, znači da imaju kvalitet. Kompaktni su, disciplinovani, igraju otvoreno i sa dva napadača. Ali ukoliko mi ispunimo naše ciljeve, verujem da ćemo biti mnogo bliži pobedi, zaključio je strateg crno-belih.
Sa lica mesta, Stefan Smuđa
The post NIKOLIĆ SMIRUJE TENZIJE PRED GOSTOVANJE PAZARU: Ne idemo u rat već da igramo fudbal appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Motivacija pre svega i dobra igra protiv Novog Pazara

Izvor: Beta, 11.Apr.2017

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Novog Pazara, ali je istakao da od svojih fudbalera očekuje dobru igru i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu."Toliko se brzo nižu ove utakmice da nemam nešto novo što bih mogao da vam kažem.. Jedina...

Nastavak na Beta...

"Žutica" kroji sastav - Nikolić spremio dve rokade

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 10:24

Trener fudbalera Partizana najavio je u utorak da će ekipa u Novom Pazaru nastupiti u donekle izmenjenom sastavu zbog suspenzija dvojice standardnih prvotimaca...Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva gostuju Novom Pazaru, a trener Marko Nikolić najavio je određene promene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.