NIJE IM PRVI PUT: Crnogorci ‘vežbali’ gađanje golmana i ranije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IM PRVI PUT: Crnogorci ‘vežbali’ gađanje golmana i ranije! (VIDEO)

Crnogorci su večeras pokazali veliku sportsku nekulturu, kada su već u 20 sekundi meča pogodili golmana Rusije Igora Akinfejeva bakljom, a kada je utakmica nekim čudom nastavljena tvrdim predmetom pogodili su Kombarova, pa je utakmica prekinuta. Ipak, to im nije prvi put da su precizni, kada je u pitanju golman protivničke reprezentacije.

Prvi slučaj desio se septembra 2012. godine kada je poljski golman pogođen petardom, već u 7. minutu meča pri rezultatu 1:0 za Poljsku. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crnogorski navijači već tada najavili su svoje huliganske poduhvate, a kazna od strane UEFA bila je minimalna.
 

Drugi put stradao je Džo Hart, kada je 23. marta 2013. godine Engleska gostovala Crnoj Gori. Golman ‘Gordog Albiona’ je gađan rolnom papira sa tribina stadiona ‘Pod Goricom’.
 

A tada su se navijači Crne Gore međusobno tukli na tribinama, što je bio presedan u svetskim okvirima.
 


hotsport.rs

The post NIJE IM PRVI PUT: Crnogorci ‘vežbali’ gađanje golmana i ranije! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jovetić: Rusi izvinite

Izvor: RTS, 28.Mar.2015

Fudbaler Mančester sitija poželeo je brz oporavak Igoru Akinfejevu, ruskom golmanu, koji je posle 20 sekundi pogođen bakljom sa tribine na kojoj su bili crnogorski navijači i na kraju je završio u bolnici. . "Razočarani...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.