Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEJMAR: Ne pokušavam da budem bolji od Mesija

Napadač Barselone, Nejmar, izjavio je da njegov cilj u karijeri nije da postane vlasnik priznanja koje su u rukama Lionela Mesija ili da ga pretekne u trci za najboljeg igrača sveta.

Argentinac iz tabora katalonskog kluba izabran je četiri puta u poslednjih šest sezona za najboljeg fudbalera planete i širom globusa važi za jednog od najboljih igrača ikada.
Sa druge strane, Nejmar, kaže da njegova ambicija nije da pomuti slavu svom saigraču ili da mu ugrozi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << “zlatnu loptu” već da jedino razmišlja u pravcu – da postane kvalitetniji igrač.
- Moj cilj kao igrača nije da preteknem Mesija – kazao je ovaj 23-godišnji Brazilac.
- Sve što želim jeste da pratim put moje karijere. Želim da nastavim da radim sve ono što sam i do sada, da osvajam titule i postižem golove – ističe Nejmar.
- Ali ja ne želim da budem bolji od nekog drugog. Ja želim da danas budem bolji nego što sam bio juče. Da nastavim da napredujem i da se usavršavam u odnosu na sebe samog – ističe Nejmar.
- Mesi je velika zvezda. Nije dobra stvar igrati protiv njega, ali takođe nije nužno ni loše. Što se mene tiče, ja ću učiniti sve da pomognem da pobđeujemo. Biće teško, ali uvek je tako – kazao je Nejmar.
The post NEJMAR: Ne pokušavam da budem bolji od Mesija appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nejmar: "Ne pokušavam da prestignem Mesija"

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015

Fudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da ne pokušava da bude bolji od saigrača Lionela Mesija...Mesi je do sada osvojio četiri Zlatne lopte, koje se dodeljuju najboljem fudbaleru sveta i poslednjih godina je jedan od najboljih igrača Barselone...Argentinac je prošle sezone, u kojoj je Barselona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.