Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Finiksu derbi protiv Hjustona, Stef Kari srušio Jutu

U nastavku takmičenja u američkog profesionalnoj košarkaškoj ligi noćas je na repertoaru bilo svega pet utakmica.
Veče je počelo u Indijanopolisu u kojem je Bruklin stigao do pobede. Sjajnu rolu pružio je Bruk Lopez sa 26 poena. Blistao je i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović koji je ubacio 21 poen, ali uz stoprocentan šut iz igre 8-8.
Ekipa Čikago Bulsa imala je čak 19 poena prednosti u trećoj četvrtini meča sa Detroitom. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << A onda je turbo pogon uključio Redži Džekson koji je ubacio 17 od svojih 22 poena i koji je upisao 7 od svojih 11 asistencija u ovom periodu u kojem su Pistonsi prelomili meč i izvojevali pobedu.
Ekipa Finiks Sansa savladala je Hjuston uz fantastičnu noć Erika Bledsa koji je ubacio 34 poena. Po 17 su upisali Markif i Markus Moris i time su potvrdili trijumf Sansa. Prvi MVP kandidat ove sezone Džejms Harden bio je neprimetan sa “samo” 16 poena uz očajan procenat šuta iz igre 5-19. Džoš Smit je povredio nogu prilikom doskoka.
Košarkaši Memfis Grizlisa svojom fantastičnom igrom u defanzivi pobedili su Portland za koji je sjajno počeo Lamarkus Oldridž, ali je posle 16 poena za 17 minuta obnovio povredu desne šake i morao je van terena. Sjajan je bio Džef Grin sa 23 poena.
I na kraju Golden Stejt Voriorsi lako su izašli na kraj sa neraspoloženom Jutom Džez. Blistao je Stef Kari koji je upisao 24 poena, ali je tokom čitavog meča terorisao defanzivu Jute i svojim sjajnim driblinzima je pravio puno problema rivalu.
Rezultati:
Indijana – Bruklin 111:123
Detroit – Čikago 107:91
Hjuston – Finiks 102:117
Memfis – Portland 97:86
Golden Stejt – Juta 106:91
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Novi trijumf Golden Stejta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2015

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Golden Stejt je jutros u Ouklendu savladao Jutu sa 106:91...Do 56. pobede u tekućem šampionatu "ratnike" je predvodio Stefon Kari sa 24 poena, a veoma zapažene role imali su još Leandro Barbosa i Drejmond Grin...Prvi je sa 19 koševa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.