Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI GALATASARAJA PREKINULI MEČ LŠ: Svi Srbi će proći kao Marko Ivković!

Navijači Galatasaraja prekinuli su meč mladih timova Anderlehta i Galatasaraja u Ligi šampiona, tako što su na teren ubacivali baklje i nastavili sa provokacijama i bezstidnim uvredama na račun tragično nastradalog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića i Srbije.

Oni su u drugom minutu meča počeli da ubacuju baklje na teren i sramno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << skandiraju „Ubi Srbina“ i „Svi Srbi će proći kao Marko Ivković“. Na ogradi su okačili transparent „Svi ćete završiti kao Marko“, kao zastave Albanije i Kosova.
Sad treba sačekati rekaciju UEFA, a i meč seniorskih timova Anderlehta i Galatasaraja koji je sutra na programu u Briselu. Ko zna šta nas još čeka od turskih bezstidnika?
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Galate u seriji, prekinuli još jedan meč!

Izvor: RTS, 25.Nov.2014

Navijači turskog Galatasaraja ne prestaju sa nasilničkim ponašanjem pošto su večeras u Briselu prekinuli utakmicu fudbalske Lige šampiona mladih timova protiv domaćeg Anderlehta...Belgijski sajt voeltbalkrant.com prenosi da je sudija bio primoran da prekine igru već na početku susreta nakon...

Nastavak na RTS...

SOLIDARNOST: Navijači APOEL se oprostili do Marka! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 13:42

I dok su turski huligani divljali po Briselu, navijači APOEL sa Kipra su pokazali prijateljstvo prema srpskom narodu i tokom utakmice sa Barselonom u Ligi šampiona na ogradi okačili našu zastavu i transparent sa imenom tragično nastradalog Delije, Marka Ivkovića. Inače, navijači kiparskog šampiona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.