Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Najbolji igrač Zvezde naknadno u reprezentaciji Srbije!

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai naknadno je dobio poziv selektora Radovana Ćurčića za predstojeće duele sa Albanijom i Portugalom.

Naime, iako je selektor Ćurčić u nedelju saopštio spisak od 24 igrača, danas je naknadno pozvan i Katai, koji blista od početka sezone u crveno-belom dresu, pa ovaj poziv nije iznenađujući.
Reprezentacija Srbije u četvrtak 8. oktobra u Elbasanu igra protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Albanije, a tri dana kasnije na stadionu Partizana će ugostiti selekciju Portugalije.
Kako je naš državni tim davno igubio šansu za plasman na Euro ove utakmice će biti odlična prilika za uigravanje tima koji će pokušati da odvede našu zemlju na naredno Svetsko prvenstvo 2018. godine.
FOTO: STARSPORT The post NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Najbolji igrač Zvezde naknadno u reprezentaciji Srbije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Utakmica Srbija Albanija,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković dve-tri nedelje u autu, pozvan Katai

Izvor: B92, 05.Okt.2015

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković pokidao je mišićna vlakna zadnje lože i biće van terena dve do tri nedelje, otkrio je selektor Srbije Radomir Ćurčić...Živković je bio na Ćurčićevom spisku za utakmice sa Albanijom i Portugalom, a zbog brojnih povreda Ćurčić je bio primoran da...

Nastavak na B92...

Ćurčić pozvao Kataija

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015

Vezista Crvene zvezde dodatno je priključen reprezentaciji Srbije i biće u konkurenciji za kvalifikacione utakmice za EP protiv Albanije i Portugalije. Živković povređen...Selektor Srbije Radovan Ćurčić se odlučio na ovaj potez nakon silnih otkaza igrača zbog povreda...Pošto je 'otpao' i mladi,...

Nastavak na Sportske.net...

Još jedna "bomba" na pomolu - Real hoće Bosanca!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015

Ekipa Reala je dolaskom Rafaela Beniteza promenila stil igre, a u budućnosti treba očekivati i priliv novih igrača...Real Madrid pod novim trenerom Rafom Benitezom još uvek traži pravi ritam i hvata zalet ka možda i najvažnijem delu sezone u Primeri...Novi trener je donekle promenio stil igre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.