Živković dve-tri nedelje u autu, pozvan Katai

Izvor: B92, 05.Okt.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković dve-tri nedelje u autu, pozvan Katai

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković pokidao je mišićna vlakna zadnje lože i biće van terena dve do tri nedelje, otkrio je selektor Srbije Radomir Ćurčić.

Živković je bio na Ćurčićevom spisku za utakmice sa Albanijom i Portugalom, a zbog brojnih povreda Ćurčić je bio primoran da naknadno pozove veznog igrača Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

Fudbaler ‘crno-belih’ je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelje bio junak pobede nad Augsburgom u drugom kolu Lige Evrope i poneo je titulu najboljeg igrača kola u tom takmičenju.

Zbog povrede, Živković će propustiti duel sa Čukaričkim, od 19 časova, kao i gostovanje Radniku u Surdulici 14. oktobra. Pod znakom pitanja je njegovo igranje u duelu sa Javorom 18. oktobra i Atletikom u Ligi Evrope 22. oktobra.

Pored Živkovića, Ćurčić ne može da računa ni na Lazara Markovića i Filipa Kostića, koji su takođe povređeni i njih čeka barem po dve nedelje pauze.

Nemanja Matić će u ponedeljak obaviti preglede i rezultati će rešiti njegov dalji status.

Reprezentacija Srbije u četvrtak gostuje Albaniji, a tri dana kasnije dočekuju Portugal u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai sa "orlovima" leti u Albaniju

Izvor: Mondo, 05.Okt.2015

Fudbaler Crvene zvezde naknadno pozvan u nacionalni tim Srbije pred utakmice sa Albanijom i Portugalijom...Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai naknadno je pozvan u reprezentaciju Srbije za utakmice sa Albanijom i Portugalijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope... Selektor Radovan Churčić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.