Murinjo odbio Mančester Junajted?

Izvor: B92, 10.Maj.2013, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo odbio Mančester Junajted?

Žoze Murinjo navodno je odbio ponudu Mančester Junajteda da nasledi Aleksa Fergusona na mestu menadžera kluba sa Old Traforda, prenose portugalski mediji.

Ferguson je u sredu najavio penziju na kraju sezone, posle 27 godina na klupi Junajteda, a u četvrtak je za njegovog naslednika promovisan Dejvid Mojes.

Ipak, portugalski "Rekord" tvrdi da je Junajted prvo ponudio Murinju da dođe na Old Traford, ali je trener Real Madrida odobio tu ponudu.

Portugalci pretpostavljaju da je Murinjo odbio Junajted jer želi da se vrati na klupu Čelsija predstojećeg leta.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Skols se u nedelju oprašta od Old Traforda

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 11:50

Uz Aleksa Fergusona još jedna legenda Mančester junajteda u nedelju će imati poslednji zvaničan izlazak na travu Old Traforda..."Svi odoše, samo Gigs osta", mogli bi u nedelju da zapevaju navijači Mančester junajteda...Engleski mediji prenose da će se, uz trenera Aleksa Fergusona, u utakmici...

Nastavak na Mondo...

Murinjo navodno odbio ponudu da naslijedi Aleka Fergusona

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2013

Mančester junajted navodno je ponudio portugalskom stručnjaku Žozeu Murinju mjesto na svojoj klupi, na kojoj je trebao zamijeniti legendarnog Aleksa Fergusona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.