I Skols se u nedelju oprašta od Old Traforda

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Skols se u nedelju oprašta od Old Traforda

Uz Aleksa Fergusona još jedna legenda Mančester junajteda u nedelju će imati poslednji zvaničan izlazak na travu Old Traforda.

"Svi odoše, samo Gigs osta", mogli bi u nedelju da zapevaju navijači Mančester junajteda.

Engleski mediji prenose da će se, uz trenera Aleksa Fergusona, u utakmici sa Svonsijem od navijača i stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mančester junajteda oprostiti i 38-godišnji Pol Skols, vezista koji je u maju 2011. godine već odlazio u penziju, ali se iz nje vratio u januaru 2012.

Definitivan kraj karijere Skols će navodno objaviti neposredno pred utakmicu sa "labudovima", u emisiji televizije "Sky sports" u kojoj će razgovarati sa nekadašnjim saigračem Gerijem Nevilom.

Veteran je ove sezone zbog problema sa povredama odigrao samo 19 utakmica i jednom bio strelac, u pobedi nad Viganom 4:0. U dresu Mančester junajteda Skols je nastupao 716 puta, a postigao je 155 golova.

Njegova cela karijera vezana je za klub sa Old Traforda i Aleksa Fergusona, kao što je to slučaj i sa godinu dana starijim Rajanom Gigsom.

Velšanin je, međutim, jedini iz te trojke koji bi i naredne sezone mogao da nosi crveni dres, pošto je u martu produžio ugovor do juna 2014. godine.

(MONDO, foto: Beta/AP/Michael Regan)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Skols odlazi u penziju

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2013

Pol Skols će odigrati svoj poslednji meč u nedelju protiv Svonsija, i tako zaokružiti ovu zaista emotivnu nedelju za sve navijače Mančester Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.