Murinja baš briga, ako neće Junajted, ima ko hoće!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja baš briga, ako neće Junajted, ima ko hoće!

Poznati španski novinar zakuvao dodatno priču...

Giljem Balag voli da zakuva stvari. Poznati katalonski novinar tvrdi da iako Murinjo i njegovi agenti veruju da je posao sa Junajtedom završen, stvari nisu jednostavne.

I Van Gal ima neka uveravanja da će ostati do kraja ugovora, što bi čitavu priču dovelo na potpuno drugačiji nivo. Žorge Mendeš je navodno razgovarao sa Edom Vudvardom o čitavoj situaciji, ali nije uspeo da dobije pisanu garanciju da će Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti novi trener.

Balag dodaje da sa druge strane ostaje Real.



"Perez čeka rasplet, on silno želi da se Murinjo vrati na klupu. I poraz od Volfsburga je pokazao da ovaj tim Reala nema pobednički karakter, ali i da ima problem protiv fizički nadmoćnih ekipa. Jednostavno, nedostaje im čvrstina i to bi jedino Murinjo mogao da reši. Real bi ga dočekao raširenih ruku"
, tvrde Balag.

Da li se to odnosi na Ronalda i Ramosa?

Navijačima je ostao u lepom sećanju i pored svega što se dešavalo sa Kasiljasom, na drugoj strani, priča se da je on veoma motivisan da ostane u Engleskoj.

Mnogo je kombinacija, ako Junajted uspe da izbori plasman u top 4 nije nemoguće da Murinjo ostane praznih ruku, tačnije da Van Gal dobije poverenje.

A onda, hoće li razmišljati o Realu? Ili će jedan od najboljih trenera u ovom veku ostati bez posla naredne sezone?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo će opet na svetsku pozornicu, ali ne na "Teatru snova"!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2016, 10:40

Pritisak na Zinedina Zidana je sve veći - ukoliko ne prođe u polufnale Lige šampiona, na njegovo mesto dolazi - Žoze Murinjo!..Priča koju je započeo poznati katalonski novinar Giljem Balag, danas dobija svoj dalji razvoj. Engleski i madridski mediji, uveliko pišu da Florentino Perez očajnički...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.