Montela pred duel sa Sampdorijom: Postoji čvrsta veza između Mihajlovića i mene

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela pred duel sa Sampdorijom: Postoji čvrsta veza između Mihajlovića i mene

I Vinćenco Montela je stao u red onih koji sa mnogo poštovanja govore o Siniši Mihajloviću i rezultatima koje postiže sa Sampdorijom. Montelina Fiorentina i Sinišin tim u nedelju od 15 sati igraju meč 10. kola Serije A u Đenovi. O tom duelu, o protivniku koji očekuje "ljubičaste" pričao je nekadašnji napadač Rome.

- Sampdorija je sve zadivila svojom čvrstinom i rezultatima - aludirao je Montela na sjajan defanzivan učinak Mihajlovićevog tima, koji je primio samo pet golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ove sezone, uz devet datih. Samo su odbrane Rome i Juventusa, sa četiri primljena gola, bolje od Đenovljana.

- Vrlo su praktični i opasni, zahvaljujući njihovom treneru Siniši Mihajloviću. Postoji čvrsta veza između Siniše i mene, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu. Njega smatram prijateljem - hvalio je Montela bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

Sampdorija je prvi poraz u sezoni pretrpela u prethodnoj rundi, od Intera u gostima, i sa 16 bodova zauzima 5. mesto na tabeli, dok je tim iz Firence na desetoj poziciji, ali sa samo tri boda manje od narednog rivala.

(Foto: Beta/AP/Grigoris Siamidis)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.