Montela ga zvao telefonom, promenio pravac, stiže u Milan!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela ga zvao telefonom, promenio pravac, stiže u Milan!

On bi trebalo da bude pojačanje poslednjeg dana, na putu je za Lombardiju.

Mati Fernandez bi večeras trebalo da postane igrač Milana.

Naime, fudbaler Fiorentine je bio na putu ka Sardiniji, trebalo je da potpiše za Kaljari, ali je poziv njegovog bivšeg trenera Montele promenio sve.

Izgleda da se predomislio, navodno ga je Montela ubedio da će mu pružiti šansu, pa će stići na pozajmicu u Milan.

Južnoamerikanac, koji je u Fiorentinu pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četiri godine stigao iz Sportinga je ofanzivni vezista, ali će mu "Aeroplanino"promeniti ulogu.

On namerava da Čileanca vrati na mesto defanzivnog veznog gde bi delio kao plej minutažu sa Montolivom.

Matijas Fernandez će biti poslednje pojačanje Milana u ovom prelaznom roku, danas je Galijani probao da dovede Garaja iz Zenita, ali su Rusi odbili da Argentinca puste na pozajmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Montela ga zvao telefonom, promenio je pravac i stigao u Milan!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016

"Rosoneri" angažovali Čileanca samo sat vremena pre kraja roka...Mati Fernandez je novi fudbaler Milana!..Naime, fudbaler Fiorentine je bio na putu ka Sardiniji, trebalo je da potpiše za Kaljari, ali je poziv njegovog bivšeg trenera Montele promenio sve...Montela ga je ubedio da će dobiti šansu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.