Miloš Krasić: Italijani znaju šta ih čeka

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2011, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Krasić: Italijani znaju šta ih čeka

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić koji se od ponedeljka sa saigračima priprema za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, kaže da su Italijani iskusni, odigrali su mnogo utakmica u toj atmosferi i veruju da puna "Marakana" neće uticati na njihovu igru.

Po njegovim rečima, Italijani dolaze u najjačem mogućem sastavu i činjenica da su obezbedili prvo mesto u grupi neće ih nimalo opustiti.

"Razgovarao sam sa saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Juventusa kojih će biti petorica i svi su optimisti. Kažu da selektor Prandeli neće eksperimentisati sa sastavom i da će utakmici sa nama prići maksimalno ozbiljno", rekao je Krasić.

Velika i moćna reprezentacija, kaže ofanzivac "orlova", izaziva veliki respekt, ali ovaj tim se ne plaši nikoga.

"Prošlogodišnji događaji u Đenovi biće dodatni motiv za nas da pokažemo sve što znamo. Dugo nismo pobedili veliku ekipu na našoj 'Marakani' i ovo je prilika za to", rekao je Krasić.

Povratnik u reprezentaciju Nikola Žigić kaže da jedva čeka istrčavanje na teren na kojem se proslavio golovima.

"Dugo nisam bio sa saigračima i neopisivo sam srećan što sam ponovo ovde. Uopšte nisam opterećen time da budem strelac, kao pre šest godina u Torontu kada sam dao gol Italijanima. Važno je samo da pobedimo, a onda ćemo zajedno slaviti", rekao je Žigić.

Meč Srbija - Italija na programu je u petak 7. oktobra uz prenos na RTS-u.

Karadžić: UEFA se ne šali

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, upozorio je navijače da UEFA neće tolerisati ni najmanji incident na meču s Srbija - Italija.

"Pozvam navijače da ispune stadion Crvene zvezde. Ipak, svi treba da znaju da nam UEFA neće oprostiti ni najmanji incident ili glupost. Bili smo u ponedeljak na sastanku u Cirihu. Predočeno nam je da u slučaju bilo kakvog incidenta neće biti milosti", rekao je Karadžić i izrazio uverenje da do toga neće doći.

Prema podacima FSS, za meč Srbija - Italija, do sada je prodato 25.000 ulaznica.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Miloš Krasić: Italijani znaju šta ih čeka

Izvor: TvojPortal.com, 05.Okt.2011, 01:08

Izvor: vesti online. Reprezentativac Srbije Miloš Krasić koji se od ponedeljka sa saigračima priprema za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, kaže da su Italijani iskusni, odigrali su mnogo utakmica u toj atmosferi i veruju da puna "Marakana" neće uticati...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.