Miloš Krasić: Italijani znaju šta ih čeka

Izvor: TvojPortal.com, 05.Okt.2011, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Krasić: Italijani znaju šta ih čeka

Izvor: vesti online
Reprezentativac Srbije Miloš Krasić koji se od ponedeljka sa saigračima priprema za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, kaže da su Italijani iskusni, odigrali su mnogo utakmica u toj atmosferi i veruju da puna "Marakana" neće uticati na njihovu igru.






Po njegovim rečima, Italijani dolaze u najjačem mogućem >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sastavu i činjenica da su obezbedili prvo mesto u grupi neće ih nimalo opustiti.

"Razgovarao sam sa saigračima iz Juventusa kojih će biti petorica i svi su optimisti. Kažu da selektor Prandeli neće eksperimentisati sa sastavom i da će utakmici sa nama prići maksimalno ozbiljno", rekao je Krasić.

Velika i moćna reprezentacija, kaže ofanzivac "orlova", izaziva veliki respekt, ali ovaj tim se ne plaši nikoga.

"Prošlogodišnji događaji u Đenovi biće dodatni motiv za nas da pokažemo sve što znamo. Dugo nismo pobedili veliku ekipu na našoj 'Marakani' i ovo je prilika za to", rekao je Krasić.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalSrbijaitalia

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.