Milanska ludnica, penal spas za Rosonere, pali na sedmo mesto! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanska ludnica, penal spas za "Rosonere", pali na sedmo mesto! (video)

"Rosoneri" nisu uspeli da dobiju davljenika, sada su i van mesta koje donosi kvalifikacije za LE. Palermo osvojio zlatne bodove, trka za opstanak biće dramatična!

Milan je delovao sramotno u prvom poluvremenu na "San Siru" protiv davljenika Frozinonea.

Gosti koji su jednom nogom u Seriji B su poveli već na startu kada je neometani Paganini sa nekih 18 metara pogodio mrežu Donarume.

Bezvoljni Milan je jednostavno bio nemoćan, a u samom finišu prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Kragl golom iz slobodnjaka duplirao vođstvo Lacijala.

U nastavku prvo Baloteli promašuje penal, da bi par minuta kasnije posle greške Bardija, Karlos Baka doneo nadu Milanu.

Kratko je trajala ta nada, greši Aleks, Dionizi se sam stuštio ka golu i treći put matirao Donarumu.

Nije bilo gotovo, tek što je ušao u igru umesto Abatea, Antoneli pogađa posle kornera Balotelija i akcije Aleksa, i smanjuje na 2:3.

I onda u nadoknadi, novi penal za Milan, ponovo je neko od fudbalera gostiju igrao rukom, umesto Balotelija, Menez daje gol za 3:3, uzeli su bod, ali i izgubili šesto mesto.

Goilove sa "San Sira" možete videti ovde.

Na "Barberi" je Palermo poveo protiv Sampdorije golom Vaskeza, posle asistencije Đilardina. Gosti su imali šanse preko Alvareza i Sorijana, ali su i Sicilijanci mogli da postignu još neki gol.

U nastavku je domaćin čuvao prednost, meč je rešio Krstičić, Srbin je presudio svom timu autogolom, pa je slavlje na ostrvu moglo da počne. Do kraja su još dva meča, Palermo i Karpi imaju po 35 bodova, a gotovo je otpisan Frozinone koji ima 31 bod.

Otpisana Verona gostovala je na "Mapeiju", Sasuolo je mogao da preskoči Milan pobedom. Gosti su pretili, ali čini se da ni domaći nisu previše ozbiljno shvatili meč.

Ipak, Sasuolo je postigao gol. Dankan je oduzeo loptu Morasu, u nastavku akcije je Pelegrini savladao Golinija. To je na kraju bio i konačan rezultat, oba tima su imala svoje prilike, "zeleno-crni" su sada šesti, sa bodom više od Milana.

Bez rezultatskog pritiska, Empoli i Bolonja su odigrali duel na "Kastelaniju", završilo je kako je i počelo, 0:0, jasno da i jedni i drugi razmišljaju o odmoru.

Juventus je otišao na +15 u odnosu na Napoli pobedom protiv Karpija. O tome možete čitati ovde.

Sutra igraju Đenova i Roma od 19, Napoli od 21 dočekuje Atalantu, u pitanju je borba za drugo mesto.

Udineze - Torino 1:5

Kjevo - Fiorentina 0:0

Juventus - Karpi 2:0

Milan - Frozinone 3:3

Empoli - Bolonja 0:0

Palermo - Sampdorija 2:0

Sasuolo - Verona 1:0

Lacio - Inter 20:45

Ponedeljak:

Đenova - Roma 19:00

Napoli - Atalanta 21:00

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.