Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Real se dugo mučio, a onda je ‘poleteo’ Geret Bejl (VIDEO)

Fudbaleri Reala pošteno su se namučili na gostovanju Real Sosijedadu, ali su na kraju ipak ostvarili trijumf minimalnim rezultatom.

Madriđanima je u nezgodnom trenutku došlo gostovanje Real Sosijedadu, između dva duela polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem. Dodatno otežan zadatak timu Zinedina Zidana bila je defanzivna postavka domaćih, kao i izostanak Kristijana Ronalda i Karima Benzeme iz ekipe.
Real Sosijedad se odlično branio tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meča, čak uspevao da ugrozi Navasa preko Zurutuze, Brume i Prijeta, ali su mreže mirovale sve do 80. minuta.
Tada je Geret Bejl po četvrti put na meču imao šansu glavom i konačno je uspeo da pogodi cilj, za pobedu i preuzimanje prve pozicije, dok svoje duele ne odigraju Atletiko Madrid i Barselona.


Primera, 36. kolo:
Petak
Sporting Hihon – Eibar 2:0 (1:0)
/Karmona 43, Rodrigez Menendez 82/
Subota
Real Sosijedad – Real Madrid 0:1 (0:0)
/Bejl 79/
18.15: Atletiko Madrid – Rajo Valjekano
20.30: Real Betis – Barselona
22.05: Granada – Las Palmas
Nedelja
12.00: Atletik Bilbao – Selta
16.00: Espanjol – Sevilja
18.15: Deportivo – Hetafe
20.30: Valensija – Viljareal
Ponedeljak
20.30: Malaga – Levante


 

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejl sačuvao Real u trci za titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016

Golom Velšanina u finišu meča na 'Anoeti', 'Los Blankosi' na neko vreme zaseli na čelo tabele i sada se nadaju kiksevima Barse i Atletika kako bi tu i ostali na dva kola pre kraja...Na utakmici 36. kola Premere odigranoj u San Sebastijanu između Real Sosijedada i Real Madrida, 'Kraljevski klub'...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.