Milan sve bliži pojačanju iz Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan sve bliži pojačanju iz Premijer lige!

Ekipa Milana će skoro sigurno dovesti fudbalera Evertona, ostaje da se vidi pod kakvim uslovima.

Đerar Deulofeu je na meti Milana i to niko u klubu ne krije.

Želi ga Galijani, čak je i u medijima pominjao mogućnost da ga dovede, a pre par dana je istakao da čeka odgovor od strane Evertona za ovog ofanzivnog vezistu.

Milan ga želi na pozajmicu, ali sa opcijom kupovine na kraju sezone, dok Everton želi samo da ga pošalje na pozajmicu, bez ikakve opcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po Milan na kraju sezone.

Dogovor između fudbalera i Milana je pao, Deulofeu je izrazio želju da igra za ekipu Vićenca Montele, videćemo samo kako će se situacija odvijati dalje kada je problem na relaciji Milan-Everton u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma i Leverkuzen uputili ponude, čekaju se Čelsi i Liverpul

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 17:11

Fudbaler Genka, Leon Bejli, najverovatnije menja sredinu u junu...Jedan od ofanzivnih fudbalera Genka i momak koji je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama za svoj klub, Leon Bejli, najverovatnije će napustiti ekipu i preći u daleko veći klub...Ponuda za 19-godišnjeg Jamajčanina ima, navodno su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.