Milan bilduje mišiće, Andre Silva kao Inzagi, šest komada u mreži Škendije! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan bilduje mišiće, Andre Silva kao Inzagi, šest komada u mreži Škendije! (VIDEO)

Rosoneri će igrati u Ligi Evrope

Milan je već posle prvih 90 minuta plej-ofa, obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope i do nogu potukao makedonsku Škendiju. Rosoneri su do vrha napunili mrežu autsajdera iz Tetova i pobedom od 6:0 obezbedili miran revanš u kojem će šansu dobiti rezervisti.

Pred nešto više od 40.000 gledalaca na San Siru, novokomponovani sastav Rosonera je pokazao da hvata zalet i raspolaže raznovrsnošću u napoadu. Montela je izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << formaciju 4-3-3, a Leonardo Bonući je prvi put zaigrao sa kapitenskom trakom Milana na ruci i burno je pozdravljen od strane navijača. Igrao je u tandemu sa Zapatom, Antoneli je levo zamenio Rodrigeza, Konti je dejstvovao po desnom boku. Kesi, Montolivo i Člahanoglu su dirigovali igrom, Suso i Borini napadali po krilima, a Andre Silva potsigao prve golove u dresu Rosonera u zvaničnim utakmicama.

Milan je tempom i brzom pas igrom lomio neodrasle Makedonce i već posle 27. minuta igre je bilo 3:0. Andre Silva je otvorio seriju lepim udarcem iz srca šesnaesterca, potom je Montolivo iskoristio otpadak posle slobodnjaka Susa, da bi Silva razgalio navijače drugim golom u stilu Inzagija. Prvi gol u dresu Milana je dao i Borini posle prodora Kontija, u strelce se upisao i Antoneli zahvaljujući još jednom odbitku posle šuta Susa, da bi tačku stavio Montolivo drugim golom na asistenciju Abatea.



Milan se vraća u Evropu, a sjajan prelazni rok polako daje rezultate… Iako je preko puta bila skromna Škendija, novi tim Rosonera je pokazao da raspolaže velikim potencijalom i da su pojačanja sjajno odabrana.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LE - Milan deklasirao Škendiju

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017

Tetovci su ispraćeni sa 'San Sira' sa "pola tuceta" golova u mreži, pa će revanš u Maćedoniji biti samo formalnost...'Rosoneri' su demonstrirali silu protiv Škendije, pobedili su sa ubedljivih 6:0 i tako već osigurali mesto u grupnoj fazi Lige Evrope...Goste iz Tetova načeo je Andre Silva u 13....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.