Metalac želi nastavak serije bez poraza

Izvor: B92, 12.Okt.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac želi nastavak serije bez poraza

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da očekuje dobar rezultat u komšijskom derbiju protiv Borca koji će biti odigran u sredu u 13. kolu Superlige Srbije.

Šef struke ekipe iz Gornjeg Milanovca istakao je da su svi fudbaleri u dobroj formi, a jedini, koji zbog parnih kartona neće nastupiti je Luković.

On smatra da Metalcu neće nedostajati motiva i očekuje da uknjiži tri boda protiv Čačana.

"Nameravamo da nastavimo uspešnu seriju, igrači će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pružiti maksimum na terenu, pa se nadam najboljem, uprkos tome što utakmica neće biti ni malo lagana", rekao je Vanić Tanjugu.

Prema njegovim rečima, ništa manje borbeni neće biti ni protivnički igrači, imajući u vidu izvanredne rezultate koje su postigli u prethodnom periodu.

Vanić je podsetio da su Gornjomilanovčani u prošlom kolu remizirali sa Javorom, koji je drugoplasiran na tabeli, a pre toga nadigrali ekipu Rada na njegovom terenu.

Borac se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 21 bodom, dok je Metalac deveti sa sedam bodova manje.

Utakmica između Borca i Metalca biće odigrana u sredu, 14. oktobra, od 15 sati na stadionu kraj Morave.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vanić: U Čačku nastavak serije

Izvor: B92, 13.Okt.2015, 10:49

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da očekuje dobar rezultat u komšijskom derbiju protiv Borca koji će biti odigran u sredu u 13. kolu Superlige Srbije. "Nameravamo da nastavimo uspešnu seriju, igrači će pružiti maksimum na terenu, pa se nadam najboljem, uprkos tome što utakmica neće biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.