Mesi promenio imidž - plavušan sa bradom! (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi promenio imidž - plavušan sa bradom! (FOTO)

Zvanično najbolji fudbaler sveta u potpunosti promenio imidž.

Foto: Mike Stobe/Guliver/Getty Images

Sezona iza nas neće ostati Lionelu Mesiju u najboljem sećanju.

Njegova Barselona uspela je da osvoji "duplu krunu", ali Argentinac je često bio "nevidljiv". Povreda protiv Las Palmasa dugo ga je udaljila sa terena, a u trenucima kada se "sezona lomila" njegov tim je vezao nekoliko poraza i ispao u četvrtfinalu Lige šampiona.

Uspeli su da osvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titulu u Primeri, tek u poslednjem kolu, a Argentinac je potom osuđen za "utaju poreza", da bi potom u finalu Kopa Amerike izgubio nakon penala i potom odlučio da se oprosti od reprezentacije.

Tokom čitavog turnira "nosio je bradu" i obećao je saigračima da se neće obrijati zbog sujeverja. Nakon što je Argentina poražena, svi su mislili da će se Mesi vratiti na staro, jer je gotovo na svakoj utakmici u svojoj karijeri bio obrijan, ali se po svoj prilici to dopalo ovom 29-godišnjaku.

Štaviše...

Njegova devojka Antonela Rokuzo podelila je na svom Instagram profilu još jedan novi detalj.

Naime, Leo Mesi je ofarbao kosu u plavo i od naredne sezone će biti "plavušan".

Kako se vama čini?

cambio d look #blondeboy

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on Jul 24, 2016 at 4:20am PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(FOTO) NEĆETE GA PREPOZNATI: Pogledajte šta je od sebe napravio Lionel Mesi

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...Mesi je prvo zbog sujeverja saigrača iz argentinske reprezentacije pustio bradu tokom Kopa Amerika, pa iako mu nije donela sreću u finalu protiv Čilea, nije se obrijao..A sada je kosu ofarbao u plavo!..Kako sada izgleda as Barselone svet je saznao kada je njegova nevenčana supruga Antolela Rokuco...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.