Mančester želi Benzemu na pozajmicu

Izvor: RTS, 21.Dec.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester želi Benzemu na pozajmicu

Engleski fudbalski prvak Mančester junajted nastojaće da u januarskom prelaznom roku angažuje na pozajmicu napadača Reala iz Madrida, francuskog reprezentativca Karima Benzemu, tvrde ostrvski mediji.

"Sandej ekspres" navodi da je menadžer Junajteda Aleks Ferguson rešen da dovede prvo zvučno pojačanje otkako je klub sa "Old Traforda" napustio Portugalac Kristijano Ronaldo. List tvrdi da je Ferguson navodno spreman da Realu ponudi čak 39 miliona evra za pozajmicu sjajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 22-godišnjeg fudbalera.

Benzema je u julu prešao iz Liona u španski "kraljevski klub" sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor za, a transfer je iznosio 35 miliona evra.

Francuz, međutim, nije u potpunosti ispunio očekivanja navijača i trenera Manuela Pelegrinija, pa je češće na klupi za rezerve nego na terenu. Do sada je odigrao 13 utakmica na kojima je postigao pet golova.

Ferguson je bezuspešno pokušavao da angažuje Benzemu dok je sa velikim uspehom igrao za lionski Olimpik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Defanzivac Junajteda u "kraljevskom klubu" ?

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2009

Čelnici Real Madrida zainteresovani su da u svoje redove dovedu defanzivca Mančester junajteda, Džonija Evansa. "The People" navodi da je španski gigant veoma zagrejan da na "Santijago Bernabeu" dovede jednog od najboljih mladih štopera na planeti i dodaje da je bivši as "crvenih đavola" Kristijano...

Nastavak na Sportal.rs...

Rat Rome i Totenhema oko Žigića!

Izvor: Press, 21.Dec.2009

Italijanski i londonski klub žele po svaku cenu da dovedu srpskog napadača, oba kluba spremna su da za njega daju 12 MILIONA EVRA, koliko Valensija traži. .Napadač reprezentacije Srbije i španske Valensije Nikola Žigić u januarskom prelaznom roku će gotovo sigurno napustiti...

Nastavak na Press...

Ronaldo: Nedostaje mi Mančester...

Izvor: Sportal.rs, 22.Dec.2009, 12:30

Zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo priznao je da mu nije svejedno kada se seti dana na Old Trafodru. Ronaldo je ovog leta napustio Mančester i potpisao najvredniji ugovor u istoriji fudbala sa timom iz prestonice Španije za 94 miliona evra.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.