Mamić poludeo posle poraza od Austrije: Otkaz Jurčiću

Izvor: Press, 22.Avg.2013, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić poludeo posle poraza od Austrije: Otkaz Jurčiću

Nakon poraza (2:0) koji verovatno znači oproštaj od Lige šampiona, Mamić jeodmah sazvao vanrednu konferenciju za medije na kojoj je potvrdio da, iz razloga "šok-terapije" Kruno Jurčić više nije trener Dinama.
- Bio sam normalan nakon ovog poraza, sve do razgovora s našim trenerom Jurčićem. Žao mi je ovih divnih navijača, ovakvu energiju nismo imali od utakmica s Partizanom i Njukaslom. Garantujem vam da će Dinamo pobediti u Beču, ali ne znam hoće li biti dovoljno. Da bismo to napravili, potreban nam je šok, a to donosi smena trenera. Tako je odlučio IO kluba. Zahvaljujem Jurčiću na svemu i on će kao svi Dinamovi treneri biti će lepo ispraćen i adekvatno isplaćen - izjavio je Zdravko Mamić.
Jurčiću je ovo bio treći put da vodi Dinamo. Prethodno je od marta 2009. do maja 2010. osvojio dve titule i Kup nakon čega je podneo ostavku a drugi put je 2011. dobio otkaz posle ubedljivog poraza od Liona (7:1) u Ligi šampiona.
Dinamo će do izbora novog trenera voditi Zoran Krznar i Zdravkov brat Zoran Mamić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jurčić treći put dobio otkaz u Dinamu

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2013

Kruno Jurčić dobio je novi otkaz na mestu trenera Dinama. Prvom čoveku Zagrepčana Zdravku Mamiću poraz od bečke Austrije na "Maksimiru" bila je "kap koja je prelila čašu" te je izvršni potpredsednik kluba odlučio da treći put raskine saradnju sa Jurčićem, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.