Mamić ne odustaje! Ako neće Maksimović, hoće li vezista Zvezde?!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić ne odustaje! Ako neće Maksimović, hoće li vezista Zvezde?!

Sam je finiš letnjeg prelaznog roka, pa su svakakva iznenađenja moguća, transferi se realizuju ''po ubrzanom tempu''. Šta to sprema Zdravko Mamić?

Prethodnih dana dosta se govorilo o interesovanju zagrebačkog Dinama za reprezentativca Srbije Nemanju Maksimovića.

Sam fudbaler nije želeo preterano da se bavi tom temom, jasno stavljajući do znanja da bi želeo da do zime ostane u Astani i da kroz nastupe u Ligi Evrope skrene pažnju još nekih inostranih klubova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Za sada nema novih nagoveštaja da će Mamić biti baš uporan da srpskog reprezentativca preseli u Dinamo, a hrvatski ''Večernji list'' prenosi svoja saznanja da su se u Dinamu okrenuli novoj ''meti'' - vezisti Crvene zvezde Davidu Babunskom!?

Makedonskom reprezentativcu se i dalje predviđa blistava fudbalska karijera s obzirom da je prošao čuvenu Barsinu školu, ali potom nije uspeo da se izbori za prelazak u prvi tim Katalonaca, kao ni za mesto standardnog prvotimca u Crvenoj zvezdi.

Kod trenera Miodraga Božovića, Babunski dobija šansu ''na kašičicu'', ali pomenuti hrvatski list mu predviđa ''milionski transfer'' u narednom periodu.



''Takve priče Zdravko Mamić oduvek je znao prepoznati. Budući da aktuelni prelazni rok broji zadnje sate, nije isključeno da se  razgovori oko ovog transfera u Dinamo nastave na zimu'',
navodi se u tekstu ''Večernjeg lista''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mamićev novi udar na srpsko tržište: Zvezdi uzima Babunskog

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016

Ovu vest je plasirao Večernji list pozivajući se na izvore u klubu..Gazda Dinama Zdravko Mamić ne miruje! Želeo je Avramovskog, nije mu se posrećio pokušaj sa Nemanjom Maksimovićem, ali prvi čovek zagrebačkog kluba ima novu metu sa srpskog tržišta...Naime, kako piše zagrebački Večernji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.