Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJE: Dinamo sada juri Zvezdin “biser”

Pošto nisu uspeli da dovedu u svoje redove Nemanju Maksimovića, u Dinamu su se sada fokusirali na igrača Crvene zvezde.

S obzirom na to da mladi igrač nije među starterima u timu Miodraga Božovića, Zagrepčani su se zainteresovali.
NIŠTA OD REGIONALNE “BOMBE”: Maksimović ostaje u Astani
U pitnaju je talentovani David Babunski. Mladi Makedonac je došao u Ljutice Bogdana iz Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << B i najavljen je kao veliki potencijal, ali nije dobio mnogo prilika da se dokaže.
DAVID BABUNSKI ZA HOTSPORT: Želim da promenim svet! (FOTO)
U Dinamu smatraju da bi Babunski bio pojačanje, i pošto nisu uspeli da dovedu Nemanju Maksimovića, okrenuli su se vezisti Zvezde, piše Večernji list.
Makedonski reprezentativac je za Zvezdu odigrao devet prvenstvenih utakmica na kojima nije uspeo da se upiše u strelce.
The post NE ODUSTAJE: Dinamo sada juri Zvezdin “biser” appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dinamo video igrača u Zvezdi koji mu se sviđa, i kreće po njega!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 00:14

Foto: Marko Todorović..U Crvenoj zvezdi nije u prvom planu, o čemu govori i brojka od svega deset utakmica na koliko je nastupio od dolaska među crveno-bele, u januaru ove godine...Međutim, u zagrebačkom Dinamu izgleda žele da iskoriste potencijal jednog od najtalentovanijih fudbalera, koji je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.