Majstorija Nece Tomića! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Nece Tomića! (video)

Srpski internacionalac Nemanja Tomić još jednom je dokazao da spada među specijaliste za izvođenje slobodnih udaraca pošto je majstorijom u remiju sa Trabzonom postigao jedini gol za svoj Genčlerbirligi.

Fudbaleri Genčlerbirligija remizirali su sa Trabzonsporom 1:1 (0:0) u okviru 28. kola turske Superlige.

Domaćin je bio jako blizu trijumfa ali je Trabzon stigao do izjednačenja i jednog boda zahvaljujući pogotku Karla Međanija u 90. minutu susreta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Vodeći pogodak za Genčlerbirligi postigao je srpski internacionalac Nemanja Tomić u 70. minutu utakmice. Bivši prvotimac Partizana još jednom je pokazao da je majstor za prekide pošto je sa osamnaest metara pogodio malu mrežu protivničkog gola.

Prava je šteta što ova majstorija Nemanje Tomića nije donela sva tri boda Genčlerbirligiju, za šta se postarao Alžirac Međani golom u poslednjim trenucima utakmice.

Dodajmo i to da je Nemanja Tomić utakmicu počeo sa klupe, a šansu je dobio na poluvremenu. Radosav Petrović i Duško Tošić na terenu su proveli svih 90 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.