Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTO GP: Markez blizu titule nakon pobede na VN Aragorna

Mark Markes trijumfovao je na Velikoj nagradi Aragorna, čime je stekao veliku prednost u odnosu na Valentina Rosija.


Do četvrte ovosezonske, a ukupno 54. pobede u karijeri, Markez je došao ispred Horhea Lorenca na drugoj i Valentina Rosija na trećoj poziciji.
U prvih deset su i Kal Kračlo i Dani Pedrosa iz Honde, Aleksis Espargaro vozač Suzukija, Pol Espargaro iz Jamahe, Alvaro Bautista i Stefan Bradl, vozači Aprilija. 
Do kraja šampionata ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su još četiri trke, a Markez ima 52 boda više od Rosija.
Sledeća je na programu 16. oktobra na stazi Tvin Ring Motegi za Veliku nagradu Japana.

 
The post MOTO GP: Markez blizu titule nakon pobede na VN Aragorna appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nova pobjeda Markesa, sve bliži osvajanju titule

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016

Španski motociklist Mark Markes (Honda) pobjednik je nedjeljne trke u klasi Moto GP za Veliku nagradu Aragonesa, čime je povećao svoje vođstvo u redoslijedu Svjetskog prvenstva pred Talijanom Valentinom Rosijem (Yamaha) koji je ciljem prošao treći...Markesu je ovo četvrta ovosezonska pobjeda,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.