MILOŠ PAVLOVIĆ NADOMAK F1

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ PAVLOVIĆ NADOMAK F1

Vreme je. Jedini Srbin sa licencom za Formulu 1 Miloš Pavlović (29) kaže da je srećan što je država Srbija u njemu prepoznala kvalitet i nada se da bi 2013. godine mogao da debituje u „najbržem cirkusu“.

Vreme je.

Jedini Srbin sa licencom za Formulu 1 Miloš Pavlović (29) kaže da je srećan što je država Srbija u njemu prepoznala kvalitet i nada se da bi 2013. godine mogao da debituje u „najbržem cirkusu“.


Miloš Pavlović je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio odmeren i staložen u svojim izjavama. Naredne sezone trebalo bi da pronađe kvalitetan šampionat, kako bi stekao rutinu i vozačke uslove za Formulu 1. Miloš nije vozio poslednje dve godine, a 2009. je u prvenstvu FIA F2 osvojio deveto mesto.

- Treba da vidimo kako će se stvari odvijati. Postoji više opcija vezanih za prvenstva u kojima bih vozio sledeće godine. Nadam se da ću 2013. konačno debitovati u Formuli 1. Mene su uvek pratili finansijski problemi, a posle takmičenja u GP2 bio sam nadomak F1 - rekao je za Kurir Miloš Pavlović i dodao:

- Radujem se što je država Srbija prepoznala moj trud. To mi mnogo znači.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić za vikend je ponosno objavio da je Miloš Pavlović nedavno dobio člansku kartu socijalista:

- Ako već govorimo o brzini, moram da vam kažem da će Miloš 2013. godine sa zastavom Srbije učestvovati u trkama Formule 1.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Pavlović nadomak Formule 1

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2011

Jedini Srbin sa licencom za Formulu 1 Miloš Pavlović (29) kaže da je srećan što je država Srbija u njemu prepoznala kvalitet i nada se da bi 2013. godine mogao da debituje u "najbržem cirkusu“...Miloš Pavlović je uvek bio odmeren i staložen u svojim izjavama. Naredne sezone trebalo bi da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pavlović nadomak Formule 1

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Dec.2011

Jedini Srbin sa licencom za Formulu 1 Miloš Pavlović (29) kaže da je srećan što je država Srbija u njemu prepoznala kvalitet i nada se da bi 2013. godine mogao da debituje u "najbržem cirkusu". Miloš Pavlović je uvijek bio odmjeren i staložen u svojim izjavama. Naredne sezone trebalo bi da...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.