Luksemburžani biju - ne gledaju: Silvi stradao list, Morata u suzama iznesen sa terena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksemburžani biju - ne gledaju: Silvi stradao list, Morata u suzama iznesen sa terena (VIDEO)

Gruba igra gostiju već odnela "dve žrtve"

Luksemburg možda nije tehnički potkovana reprezentacija, ali je zato veoma ratoborna. Više nego što to Španci mogu da podnesu.

Prvo je David Silva u 11. minutu pretrpeo dva oštra starta u kratkom vremenskom periodu i zbog toga je morao da napusti igru. Prema prvim informacijama, prvotimac Mančester Sitija je povredio list desne noge. Navijači Furije nisu uspeli da se oporave od ovog šoka, a usledio je sledeći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Alvaro Morata je u 33. minutu doživeo težu povredu i iznesen je sa terena. On je krenuo na skok i tom prilikom je povredio koleno. Prilikom napuštanja stadiona stavio je ruke na lice što nikako nije dobar znak mi po Špance, ali ni po navijače Juventusa. Kako se navodi, u suzama je napustio teren.





Pratite MOZZART preko Vajbera

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Morata, ipak, nije doživeo prelom!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015

Očekuje se veoma duga pauza za njega, oko 4 meseca...Navijači Juventusa ima začime da tuguju nakon utakmica odigranih u petak uveče...Nakon vesti koja je stigla iz Hrvatske a koja kaže da je Mario Mandžukić povređen i da neće biti u stanju da pomogne ekipi u naredne 2-3 nedelje, sada je još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.