Lukajić želi tri pobede

Izvor: B92, 12.Mar.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukajić želi tri pobede

Trener Hemofarma Željko Lukajić ocenio je da će njegovom timu za prolazak na završni turnir NLB lige biti neophodan maksimalan učinak u poslednja tri kola.

Hemofarm u meču 24. kola dočekuje ekipu Crvene zvezde, a Lukajić očekuje da će moći da računa na sve rapoložive snage i da će utakmicu sa Beogradjanima odigrati maksimalno koncentrisani. "Verujem da ćemo protiv Crvene zvezde igrati na visokom nivou, onako kako igramo od kada sam preuzeo ekipu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Očekujem dobar pristup i maksimum od svih igrača, posebno u odbrani", istakao je Lukajić.

Prema njegovim rečima, kapiten Stefan Marković se oporavio od povrede i biće u timu, ali on još nije spreman za najvehce napore.

"Crvena zvezda se, takodje, suočava sa velikim zdravstvenim problemima igrača. Dodatno će im biti teže pošto su u utorak eliminisani u Evrokupu", podsetio je Lukajić i dodao da u redovima vršačkih "farmaceuta" ne sme doći do opuštanja.

Iskusni stručnjak smatra da će njegov kolega na klupi Crvene zvezde Aleksandar Trifunović šansu u utakmici pružiti mladim igračima, koji će biti iuzetno motivisani da se dokažu na velikoj sceni.

Utakmica Hemofarm - Crvena zvezda igra se u subotu od 19 časova u hali "Milenijum" u Vršcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukajić: Hemofarmu su potrebne tri pobede

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Mar.2010

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić ocenio je danas da će njegovom timu za siguran prolazak na završni turnir regionalne NLB lige biti neophodan maksimalan učinak u poslednja tri kola ligaškog dela sezone. Hemofarm u sutrašnjem meču 24. kola dočekuje ekipu Crvene zvezde,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Lukajić želi tri pobede

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2010

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić smatra da su njegovom timu potrebne sve tri pobede do kraja lige, kako bi osigurao mesto na Fajnal foru. Samo makismalan učinak vodi nas na završni turnir i protiv Zvezde nam igra samo pobeda, kaže Lukajić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.