Lord promašio penal, Stojke poklekao! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lord" promašio penal, Stojke poklekao! (video)

Niklas Bendtner nije uspeo da pogodi mrežu Njukasla, kazna je stigla kasnije.

U duelu Notingema Vladimira Stojkovića i Njukasla Aleksandra Mitrovića (koji je na klupi) napad domaćih predvodi Niklas Bendtner.

Nakon faula koji je napravio Šelvi zbog kog je dobio i crveni karton, Niklas Bendtner je uzeo stvar u svoje ruke i pokušao je da postigne pogodak.

Ipak, nije uspeo, odbranio mu je Derlou.

Kasnije, Njukasl do kraja poluvremena ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa još jednim igračem manje, Damet je napravio faul za crveni karton i novi kazneni udarac, a novi penal je promašio Lensburi.

Neposredno pre drugog penala, Njukasl je stigao do prednosti od 1:0, a strelac je bio Met Riči, Stojke tu nije mogao ništa da uradi. Pogledajte gol u prilogu.

Upravo je objavljen i snimak drugog promašenog penala Notingema, Derlou je i ovaj penal uspeo da "skine".

Ipak, u drugom poluvremenu Niklas Bendtner je uspeo da postigne gol za 1:1, da bi autogolom NJukasl konačno poklekao pred sam kraj.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludi meč - Njukasl nije imao sreće, Stojke slavio protiv Mitra! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016, 00:04

Neverovatna i zanimljiva utakmica u Notingemu, gledali smo direktan sudar Vladimira Stojkovića i Aleksandra Mitrovića, a na kraju se naš iskusniji fudbaler radovao pobedi...Njukasl koji sa klupe predvodi Rafael Benitez je vezao i drugi uzastopni poraz u Čempionšipu, ovoga puta su poraženi na gostovanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.