Lion se remijem protiv Bresta oprostio od Lige šampiona

Izvor: Blic, 06.Maj.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion se remijem protiv Bresta oprostio od Lige šampiona

Fudbaleri Olimpika iz Liona odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Bresta u 36. kolu prvenstva Francuske i sada imaju samo teoretske šanse za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Domaćin je dobro počeo utakmicu i poveo preko Joana Gurkufa u 37. minutu, ali je domaće navijače rastužio pogodak Gregorija Lorencija u 54. minutu. Lion sada ima osam bodova manje od trećeplasiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lila koji je odigrao utakmicu više.

Brestu bi današnji bod mogao da bude i "zlata vredan", pošto je izašao, makar do sutra, iz zone ispadanja i preskočio Okser na 17. mestu na tabeli.

Poraz u borbi za opstanak doživeo je Ajačio, koji je na gostovanju Evijanu izgubio sa 2:1.

U poslednjoj utakmici od 21:15 drugoplasirani Pari Sen Žermen gostuje Valensijenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lion teško do plasmana u LŠ

Izvor: B92, 06.Maj.2012

Fudbaleri Olimpika iz Liona odigrali su na "Žerlanu" nerešeno 1:1 sa Bresta u 36. kolu prvenstva Francuske...Posle novog kiksa Lion ima samo teoretske šanse da zauzme treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone...Lion je poveo u 37. minutu utakmice pošto je gol postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.