Linekeru zasmetao Iskov gol, da li je u pravu?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2017, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linekeru zasmetao Iskov gol, da li je u pravu?

Real je pred plasmanom u finale Lige šampiona, razlog je pogodak na "Visente Kalderonu".

Iako je ubedljiv trijumf Reala na "Bernabeu" od 3:0 bio velika prednost za "kraljevski" klub u ovom dvomeču, čini se da je pogodak na "Kalderonu" vredniji za četu Zinedina Zidana, od tri na svom stadionu.

Poveo je Atletiko na svom stadionu sa 2:0 za samo 15 minuta igre, strelci su bili Saul i Grizman, više o ta dva gola OVDE.

Ipak, pred kraj prvog dela usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je šok na "Kalderonu", Benzema je promešao odbranu domaćeg sastava, proigrao Krosa, Nemac je dobro šutirao ali je Oblak još bolje intervenisao. Na odbijenu loptu ipak natrčava Isko, koji je smešta u mrežu "Jorgandžija". Taj gol pogledajte OVDE.

Tako je Real stekao veliku prednost, trenutno je 4:2 za "Los Blankose" u dvomeču, imaju i gol u gostima za razliku od Atletika, te je sada četi Dijega Simeonea potrebno da postigne tri pogotka, a pritom ne primi nijedan, kako bi bili u prednosti.

Nakon gola Iska, oglasio se i proslavljeni engleski fudbaler Geri Lineker, koji sada radi kao sportski novinar.

"Isko je naverovatnije rešio stvari. Prokleti gol u gostima je ubio još jednu utakmicu", napisao je Lineker.

The Isco kid may have clinched it. Bloody away goal rule kills another belting game.

— Gary Lineker (@GaryLineker) 10. мај 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navas začarao gol Reala! Dve magične odbrane za samo par sekundi! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2017

Iskusni čuvar mreže madriskog Reala je sa dve bravure u samo par sekundi najverovatnije odveo "Los Blankose" u finale...Strašan meč gledamo na "Visente Kalderonu", Atletiko je nakon samo 15 minuta igre imao dva gola prednosti zahvaljujući pogocima Saula i Grizmana, nedostajao im je samo jedan gol...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.