Liga šampiona: Kralj čeka Atletiko

Izvor: Press, 02.Maj.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: "Kralj" čeka Atletiko

Derbi Madrida otvara polufinalnu seriju Lige šampiona, 2. maja od 20.45, na stadionu "Santijago Bernabeu". Dan kasnije Monako dočekuje Juventus.
foto: novosti.rs
PRVI mečevi polufinala Lige šampiona su na programu u utorak i sredu, s tim što će prvi na teren izaći madridski timovi, branilac krune Real i Atletiko (20.45). 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - Možemo da se nosimo sa njima, pokazali smo to više puta. Nadam se da je sada trenutak da izborimo novo finale - rekao je trener "jorgandžija" Dijego Simeone.
Gradski rivali će prvo igrati na "Santijago Bernabeu", a Real je u svim prethodnim duelima u elitnom takmičenju bio bolji.
- Prošlost u ovom momentu ništa ne znači, ne razmišljamo o tome ni o finalu u Kardifu. Naoštreni smo i spremi za meč - jasan je strateg "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan.
U istom terminu, dan kasnije, snage će odmeriti najprijatnije iznenađenje takmičenja Monako i Juventus. 
- Utakmica u Seriji A sa Atalantom nam je bila korisna, jer oni igraju na sličan način kao Monako. Oba tima imaju dobre, mlade, brze igrače, a mi moramo da pokažemo našu uobičajenu čvrstinu i da ostanemo fokusirani, jer nas čeka težak meč - kaže Huan Kvardrado.
Sve oči u francuskom timu će biti uprte u mladog Kilijana Mbapea koji je već pokazao o kakvom potencijalu se radi.
- Juventus je veliki klub koji ima sjajne igrače. Eliminisali su Barselonu koja je bila među favoritima za trofej i pokazali da imaju sve što im je potrebno da dođu do pehara. Ali, imamo i mi kvalitet i daćemo sve od sebe da dođemo do finala - zaključio je Mbape i dodao da jedva čeka duel sa Đanluiđijem Bufonom i da želi da savlada legendarnog golmana.
POLUFINALE
Utorak (2. maj)
o Real - Atletiko 20.45
revanš: 10. maja
Sreda (3. maj)
o Monako - Juventus 20.45
revanš: 9. maja
 
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li "Dama" da se odbrani od "Kneževa"?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2017

Ko će u finale Lige šampiona?..Fudbaleri Monaka, najprijatnijeg iznenađenja Lige šampiona ove sezone, dočekaće u sredu (20.45 TV Arena Sport) u prvom meču polufinala Juventus, ekipu koja je u prethodnoj rundi eliminisala Barselonu i ujedno primila samo dva gola u 10 utakmica elitnog takmičenja...Lider...

Nastavak na Mondo...

Zidan očekivano, Simeone spremio ofanzivu! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2017

Sve je spremno za novi veliki derbi Reala i Atletika u Ligi šampiona...Fudbaleri Real Madrida od 20.45 dočekuju Atletiko u prvom meču polufinala Lige šampiona...Zinedin Zidan je izveo očekivani sastav, pošto povređenog Gereta Bejla menja Isko...S druge strane Dijego Simeone je zbog problema na...

Nastavak na Sportske.net...

SPORT NA TV: Liga šampiona i Liga Evrope na TV-u, bez prenosa Partizana

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2017, 08:59

Sportski program danas nije preterano bogat sadržajem, ali uzbuđenja ne manjka, pošto su na programu završni mečevi Lige šampiona i Lige Evrope.. U drugom polufinalu elitnog takmičenja (Real Madrid sinoć savladao Atletiko 3:0 i praktično obezbedio borbu za trofej), Juventus i Monako će se boriti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.