Lešinari zapalili Partizanove zastave (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Lešinari' zapalili Partizanove zastave (video)

Prijateljska utakmica između Borca i Partizana poslužila je "navijačima" domaćeg tima da zapale nekoliko šalova i zastavu pristalica beogradskog kluba.

U sklopu proslave 90. rođendana banjalučkog Borca u petak je na stadionu u Platonovoj ulici upriličen prijateljski susret domaćeg tima i šampiona Srbije.

Fudbaleri Partizana stigli su u goste Borcu ali ih pristalice domaćeg tima nisu dočekale na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "prijateljski" način.

Na početku današnjeg meča u Banja Luci popularni "Lešinari" su na istočnoj tribini zapalili zastavu i nekoliko šalova sa obeležjima fudbalskog kluba Partizan.

Nije poznato da li pomenuta obeležja predstavljaju "navijačke trofeje" iz nekog od obračuna pristalica dva kluba ali svakako ovakav gest zaslužuje osudu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lešinari" bakljom pogodili fudbalera Partizana!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2016

Najvatrenije pristalice banjalučkog Borca su na početku meča sa Partizanom bakljom pogodili Marka Golubovića...Reporter MONDA sa Gradskog stadiona je javio da su "Lešinari" na samom početku prijateljske utakmice u Banjaluci napravili malu bakljadu, čiji su delovi završili na terenu...Jedna od...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.