Leo, poslušaj Maradonu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo, poslušaj Maradonu!

Neće Argentinci tako lako pustiti Lionela Mesija da napusti reprezentaciju.

Vest godine bila je odluka zvezde Barselone da se oprosti od dresa nacionalnog tima posle četvrtog uzastopnog poraza na velikim finalima.

Mesi je posle 113 utakmica odlučio da kaže zbogom, nakon što nije mogao da prihvati činjenicu da ponovo nije uspeo, i posle promašenog penala u finalu Kopa Amerike protiv Čilea.

Iako je Dijego Armando Maradona neretko bio njegov glavni kritičar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je pozvao Mesija da promeni odluku i predvodi svoju zemlju na SP 2018.

''Mesi treba da ostane u reprezentaciji. Ići će u Rusiju u pravoj formi da postane svetski šampion. On mora više da se oslanja na one momke koji mogu da mu pomognu da ide napred, umesto na one koji ga podržavaju u odlasku. Oni koji mu govore da ode, ne znaju kolika je to katastrofa'', istakao je Maradona.

U Argentini svi znaju da je Mesi odlučio da ode zbog mešetarenja i atmosfere u fudbalskom savezu, pošto se zna da je predsednik na tu poziciju došao malverzacijama i prljavim radnjama.

''Izuzetno mi je žao, ali istovremeno sam i jako besan kada vidim šta se dešava u argentinskom fudbalu. Udarili smo o dno, ostali smo na dnu. Mesi je ostao sam, a ja neću dozvoliti da bude sam u ovome. Sve što sada želim je da pričam sa njim i da mu pružim podršku i da ga zamolim da ostane lider Argentine'', ističe Maradona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predsednik Argentine, Maradona i navijači traže od Mesija da ostane

Izvor: Beta, 28.Jun.2016

Legendarni fudbaler Dijego Maradona, predsednik Argentine i brojni navijači iz te zemlje pozvali su danas reprezentativca Lionela Mesija da razmotri odluku o napuštanju državnog tima.Mesi je danas stigao u Buenos Ajres sa ostalim reprezentativcima posle poraza u finalu Kupa Amerike od Čilea, posle...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.