Lazović na pozajmici u Rostovu

Izvor: B92, 24.Jan.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović na pozajmici u Rostovu

Napadač Zenita iz Sankt Peterburga Danko Lazović prelazi na pozajmicu u Rostov, rekao je potpredsednik tog kluba Aleksandar Šikunov.

Srpski fudbaler nije igrao ove sezone za Zenit, a tim iz Sankt Peterburga želi da ga proda pre nego što mu istekne ugovor.

Ipak, ovaj prelezak Lazovića u Rostov mogao bi da propadne, ukoliko Fudbalski savez Rusije ne odobri Rostovu da registruje novog igrača, pošto nisu izmirili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugove Spartaku iz Moskve.

"Postigli smo usmeni dogovor sa Zenitom oko prelaska Lazovića u Rostov do kraja sezone. Trebalo bi u ponedeljak ili utorak da ozvaničnim pozajmicu. Odavno smo želeli da dovedemo Lazovića u Rostov. On je vrhunski igrač, koji zaista impresionira našeg trenera Miodraga Božovića", rekao je Šikunov za "R Sport".

Zenit je srpskog internacinalca angažovao 2010. godine iz PSV Ajndhovena za pet miliona evra, a on je od tada za šampiona Rusije nastupio 77 puta i postigao 21 gol. 29-godišnji napadač je za reprezentaciju Srbije nastupio 43 puta i postigao 11 golova.

Zenit trenutno u ruskoj Premijer ligi zauzima treće mesto sa 38 bodova, pet manje od lidera CSKA iz Moskve, dok je Rostov 11. sa 20 bodova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazović kod "Grofa"

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2013

Napadač Zenita iz Sankt Peterburga Danko Lazović preći će naredne nedelje na pozajmicu u Rostov, rekao je potpredsednik tog kluba Aleksandar Šikunov.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.