Lalatović potpisao: Traži da mu dovedu štopera, beka i špica! I da budu što jeftiniji

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović potpisao: Traži da mu dovedu štopera, beka i špica! I da budu što jeftiniji

Ćurko, Stamenić, Zličić i Đurišić u projekciji novog tima Vojvodine

Skinula je Vojvodina s dnevnog reda možda i ključno pitanje pred početak naredne sezone. Nenad Lalatović ostaje na „Karađorđu“. Nekadašnji šef struke Voždovca, Napretka, Crvene zvezde i čačanskog Borca, koji je u Novi Sad stigao zimus i zabeležio sasvim korektne rezultate produžio je ugovor sa Lalama na još jednu sezonu.

Tim činom stekli su se uslovi da crveno- >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << beli nesmetano rade na formiranju tima za predstojeće učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kao i sezonu na dva fronta u Srbiji.

Povratkom predsednika Zorana Šćepanovića sa godišnjeg odmora, formalno smo potvrdili ranije postignut dogovor. Potpisali smo ugovor, saradnja se nastavlja“, objavio je u razgovoru za Sportski žurnal Nenad Lalatović.

Sledeći zadatak je pronalazak odgovarajućih pojačanja, s tim što je usled nevesele finansijske situacije jesno da bombastičnih imena neće biti.

„Dobro bi nam došli još štoper, levi bek i špic, ali u odabiru se mora voditi računa da to budu što jeftiniji igrači. Potencijalne novajlije, uz određene kvalitete, trebalo bi da se u ambiciozni i željni dokazivanja, da igranje u Vojvodini doživljavaju kao priliku za brže sazrevanje i napredovanje“.

Dakle, orijentacija je na mladim snagama.

Za veće ciljeve potrebno je da se ne odričemo najistaknutijih pojedinaca, kao što su Ivanić ili Ožegović, ali i da još možemo da se pojačamo. Za tako nešto neophodna je bolja finansijska situacija od one u kojoj se klub sada nalazi. Zbog skromnog budžeta Vojvodina ovog leta na tržištu ne može da bira igrače kakvi su joj potrebni i koji bi predstavljali istinska pojačanja, već smo primorani da idemo drugačijim putem.  Umesto da po svaku cenu jurimo rezultate, kojih se svakako unapred ne odričemo na prvom mestu dužni smo da stvaramo nove igrače forsirajući sopstvenu talentovanu decu, poniklu u klupskoj školi. Obavezao sam se da otvorim prostor za dokazivanje dečaka, to se pre svega odnosi na Ćurka, Stamenića, Zličića i Đurišića“, dodao je Nenad Lalatović.

Inače, predvođeni šefom stručnog štaba Novosađani danas putuju na pripreme, njihova baza do 22. juna bile Pohorje, u blizini Maribora. Planirana su tri kontrolna meča.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatović produžio ugovor sa Vojvodinom

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2016

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je produžio ugovor sa klubom do juna 2017. godine...Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa klubom...Po povratku predsednika FK Vojvodina Zorana Šćepanovića u Novi Sad, a uoči odlaska...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.