Lalatović: Radonjić? Videćemo

Izvor: B92, 17.Jul.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Radonjić? Videćemo

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović zadovoljan je što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige.

Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu.

"Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su bili ruski prvoligašši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima za start Superlige protiv Vojvodine neće moći da računa na povređene Marka Docića i Darka Zorića.

"Otišli su nam Srnić i Jevtić na početku priprema, nismo doveli novog igrača i moguće je da dođe još jedan krilni i špic, jer tu imamo samo Ožegovića, pošto Marko Šarić ide na operaciju. Za Radonjića ćemo još videti", istakao je Lalatović.

Čukarički je tokom leta doveo Đorđa Crnomarković, Nikolu Drinčića, Aleksandra Kirovskog i Darka Puškarića.

Vojvodina i Čukarički otvaraju novu sezonu u Superligi, u petak od 20 sati, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lalatović: Biće još pojačanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige...Ujedno, Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.