LUDI TIKET, utorak, 173.456 dinara: Čovek zaokružio celu osminu finala Eura!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 173.456 dinara: Čovek zaokružio celu osminu finala Eura!

Vredelo je tri dana čekanja

Kada su prave stvari u pitanju, ni tri dana čekanja nije mnogo. E, zato je jedan naš kladilac odlučio da komplet sve utakmice osmine finala na Prvenstvu Evrope stavi na jedan tiket i sačeka da se odigraju sve utakmice, od prve do poslednje, kako bi zaokružio dobitak od čak 173.456 dinara!

Počev od dva nerešena ishoda u subotu, preko pobede Velsa nad Severnom Irskom iz iksa, gde je pogođena najveća kvota na tiketu, pa do uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prognoziranih graničnih vrednosti golova u čak četiri utakmice i zakucana dvojka na Belgiju... Srećni dobitnik, koji je svoj tiket odigrao putem sajta kladionice MOZZART, napravio je fantastičan učinak, koji je ozvaničio trijumfom Islanda. Pa, šta ćeš bolje.

I to na 100 uplaćenih dinara. Osnovni dobitak na tiketu bio je 157.688 dinara, a na tu sumu dodat je i bonus od 10 odsto na konto redovnog benefita "Bonus 1000%", čime je dobitak uvećan na 173.456 dinara.

Nema dalje, ovaj igrač je objasnio neke stvari, svaka čast!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.