LUDI TIKET (-), subota, 2.203.492 dinara: Kladovo je čekalo milionera, ali je Avr odlučio drugačije

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 2.203.492 dinara: Kladovo je čekalo milionera, ali je Avr odlučio drugačije

Naš igrač zaslužio sve čestitke za tiket mada će mu to biti slaba uteha

Teško će ova konstatacija izvući osmeh na lice našem igraču iz Kladova, ali i pored promašaja koji će večno da pamti pokazao je da je majstor klađenja. Kao da ima neko dodatno čulo pogađao je parove francuske druge lige, nekako osetio da će pet mečeva iz tog ranga završiti nerešenim rezultatom. I to posle „iksa“ na poluvremene.

Pogodio je isti ishod i u Rumuniji, ali je nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << malo sreću igrača iz Kladova pokvarilo. Naš igrač verovatno neće više želeti da čuje za Burg Perons i Avr. I na toj utakmici mu se sve otvorilo. Poluvreme je završeno remijem, ali onda su gosti zablistali i golovima Mendeša i Museta odneli MOZZARTOVOM igraču pogodak iz džepa.

A bio bi to lep pogodak. Baš lep. Sastavio je kvotu 44069, i na 50 dinara mogao da inkasira sjajnih 2.203.492 dinara. Avr je odlučio drugačije.

Ipak, naš igrać će zahvaljući MOZZART benefitu naplatiti promašaj i dobiti 5000 dinara.

OVDE možete da pogledate današnju ponudu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.