LUDI TIKET, petak, 343.200 dinara: Četiri tačna rezultata za feštu na Dorćolu!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 343.200 dinara: Četiri tačna rezultata za feštu na Dorćolu!

Kad na tri utakmice u drugom poluvremenu ne sme da padne nijedan gol i zaista na kraju ne padne nijedan gol

Kad te hoće, onda te hoće! Toliko da na tri utakmice u kojima ne sme da padne nijedan gol u drugom poluvremenu, zaista i ne padne nijedan gol, da na četvrtoj dođu još dva neophodna gola i da uhvatiš četiri tačna rezultata.

Takve je sreće sinoć bio jedan kladilac sa Dorćola. On je na 100 dinara uplate pogodio tiket sa četiri tačna rezultata i postao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bogatiji za 343.2000 dinara! Iako juče nije bila neka posebno zanimljiva ponuda na listi, njemu su bile dovoljne četiri utakmice da uhvati kvotu 3.432. Dve utakmice Serije A i dva meča španskog kupa, za tiket koji će se sigurno danima prepričavati u lokalnoj „kladži“.

Na mečevima Kupa kralja je gađao minimalne pobede domaćina i pogodio. Iako su u oba meča domaćini poveli u prvom poluvremenu što je značilo još makar 45 minuta strepnje da mreže miruju. Na meču Valjadolid - Elče, gol je pao u sedmom minutu utakmice i rezultat se nije menjao do kraja. Bilbao se čekao za isplatu pošto je počeo u 22.00 časova i golom u 36. minutu je obezbedio minimalan trijumf i isplatu ovom Dorćolcu.

Najjača kvota na tiketu je svakako prognozirana pobeda Juventusa od 3:1 sa kvotom 11! A, kao na mečevima Španaca, srećni dobitnik je strepeo i u drugom poluvremenu duela Napoli - Parma jer bi mu gol na bilo kojoj strani srušio sve. To se nije desilo, Napolitanci su pobedili baš onako koliko je trebalo i Dorćolac je naplatio 343.200 dinara.

A, pošto je član MOZZART Cluba, u okviru akcije Dobitak plus, ostvario je i benefit u vidu 100 dana besplatnog klađenja u visini uplate.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), petak, 739.200 dinara: Egipćani upropastili slavlje vredno 6.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014

Koliko li je samo besan, iznerviran, razočaran naš igrač kojem je za isplatu od 739.200 trebalo samo da Nasr postigne gol u prvom poluvremenu. No, u derbiju donjeg dela tabele nije bilo golova u prvom poluvremenu, pa su tri dvocifrene kvote koje je uhvatio pale u vodu. Tiket je uplaćen preko interneta,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.