Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LK FRANCUSKE: Preokret ‘svetaca’, Monako posle penala izbacio Lion (VIDEO)

U sredu je odigrano i preostalih šest mečeva osmine finala Liga kupa u kojima su favoriti uglavnom opravdali svoju ulogu.

Pari Sen Žermen je gubio na Korziki od Ažaksioa, ali je na kraju ipak došao do trijumfa i to prilično lagano. Sent Etjen je slavio u Lorijenu, Gengan protiv Arla, a Renu je bio dovoljan jedan gol da eliminiše ekipu Kreteja.

Ajaccio 1 – 3 PSG All Goals and Highlights 17… by ViralDailyTV
U Lilu i Lionu izvođeni su penali pošto ni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle produžetaka nije bilo pobednika. Igrači Monaka su bili precizniji od svojih kolega iz Liona pa će „kneževi“ igrati u četvrtfinalu u koje idu i „mastifi“ iz Lila, koji su bili bolji od Žirondinaca.
Liga kup, 1/8 finala
Rezultati:
Lorijen – Sent Etjen 0:1 (0:0)
Ren – Kretej 1:0 (0:0)
Ažaksio – Pari Sen Žermen 1:3 (1:0)
Arl – Gengan 0:2 (0:1)
Lil – Bordo 6:5 posle penala (1:1, 1:1)
Olimpik Lion – Monako 4:5 posle penala (1:1, 0:0)
Odigrano u utorak:
Bastija – Kaen 3:2 posle produžetaka (2:2, 1:1)
Nant – Mec 4:2 posle produžetaka (2:2, 0:0)
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PSŽ prošao, Monaku drama i penali

Izvor: B92, 18.Dec.2014

U sredu su odigrani preostali mečevi osmine finala francuskog Liga kupa, a dalje su prošli Pari Sen Žermen, Ren, Sent Etjen, Gengan, Monako i Lil...U utorak su odigrana samo dva meča, a interesantno je da su oba završena posle produžetaka – Bastija je pobedila Kaen sa 3:2, dok je Nant nadigrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.