Kvitova konačno osvojila titulu

Izvor: B92, 14.Avg.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvitova konačno osvojila titulu

Češka teniserka Petra Kvitova osvojila je turnir u Montrealu, pošto je u finalu savladala Kineskinju Na Li sa 7:5, 2:6, 6:3.

Mlada Kvitova prekinula je nekoliko loših nizova u Kanadu - do sada ove sezone nije igrala finale (samo četiri polufinala), nije dobila Top 10 teniserku (sada je savladala Bartoli i Voznijacki), a ovo joj je bilo i prvo finale na tlu Severne Amerike.

„Drago mi je što sam pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da i ovde mogu dobro da igram i što sam napokon osvojila prvu titulu ove godine“, izjavila je 22-godišnja Čehinja.

To je osmi trofej za Kvitovu – jedan je osvojila 2009, a čak šest prošle godine, uključujući i Vimbldon.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvitovoj titula u Montrealu

Izvor: Sportal.rs, 14.Avg.2012

Češka teniserka Petra Kvitova osvojila je titulu na WTA turniru u kanadskom gradu Montrealu. Bivša olimpijska šampionka u finalu je pobedila Kineskinju Na Li posle velike borbe i tri seta - 7:5, 2:6, 6:3.

Nastavak na Sportal.rs...

Kvitova osvojila trofej u Montrealu

Izvor: Blic, 14.Avg.2012

Bivša vimbldonska šampionka Petra Kvitova osvojila je titulu na turniru u Montrealu, pošto je u finalu savladala Kineskinju Na Li sa 7:5, 2:6, 6:3...Kvitovoj je ovo prva titula u 2012. godini, a na turniru u Montrealu bila je postavljena za petog nosioca..."Sjajna je stvar što sam osvojila Montreal...

Nastavak na Blic...

MONTREAL: Trofej za Kvitovu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Avg.2012

Bivša vimbldonska šampionka Petra Kvitova osvojila je titulu na turniru u Montrealu, pošto je u finalu savladala Kineskinju Na Li sa 7:5, 2:6, 6:3.. Kvitovoj je ovo prva titula u 2012. godini, a na turniru u Montrealu bila je postavljena za petog nosioca.. – Sjajna je stvar što sam osvojila Montreal...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.