Kvalifikacije za SP: “Petarda” Bosanaca, “poker” Šveđana i minimalac Švajcaraca (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za SP: “Petarda” Bosanaca, “poker” Šveđana i minimalac Švajcaraca (VIDEO)

U subotu su na programu mečevi 5. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji u grupama A, B i H.

Švedska je pobedom protiv Belorusije zapretila vodećoj Francuskoj.

Grupa A: Švedska - Belorusija 4:0 (Forsberg 19pen, 49, Berg 57, Telin 77), Bugarska - Holandija (20.45), Luksemburg - Francuska (20.45).

Švajcarska je teškom mukom došla do trijumfa protiv Letonije, dok su Andora i Farska ostrva podelili bodove odigravši meč bez golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Grupa B: Švajcarska - Letonija 1:0 (Drmić 66), Andora - Farska ostrva 0:0, Portugalija - Mađarska (20.45).

Pogodaka nije bilo ni na Kipru, ali je zato čak pet višeno u Zenici gde je Bosna i Hercegovina napunila mrežu slabašnog Gibraltara.

Grupa H: Kipar - Estonija 0:0, Bosna i Hercegovina - Gibraltar 5:0 (Ibišević 4, 43, Vrsajević 52, Višća 56, Bičakčić 90+4), Belgija - Grčka (20.45).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalifikacije - Švajcarci maksimalni, očekivane pobede Bosne i Švedske

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2017

Od deset ekipa, samo su tri postizale golove u terminu od 18 časova u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji...Grupa A..Švedska - Belorusija 4:0..Reprezentacija Švedske je izbila na prvo mesto, makar na kratko, dok reprezentacija Francuske ne odigra svoj meč 5. kola...Šveđani su danas...

Nastavak na Sportske.net...

DAJTE JEDNU SUKNJICU ZA GOLMANA: Imamo li najbizarniji gol ovih kvalifikacija? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2017

Kvalifikaciona utakmica za svetsko prvenstvo, između Švedske i Belorusije završena je ubedljivom pobedom domaćina od 4:0, a jedan od pogodaka Skandinavaca je bio vrlo interesantan.. . Emil Forsberg postigao je dva pogotka na ovom meču a posebno je bio znaimljiv ovaj drugi, iz 49. minuta koji je...

Nastavak na HotSport.rs...

PORTUGALAC DVOSTRUKI STRELAC: Ronaldo razbio Mađare, senzacija Bugara, Grci odoleli Belgiji

Izvor: Kurir, 25.Mar.2017

...Prednosti Portugalu je doneo Andre Silva u 32 minutu, a trijumf šampiona Evrope potvrdio je Kristijano Ronaldo golovima u 36 i 65 minutu..Portugal vs Hungary 3-0 All Goals & highlights by euro2016videos..Švajcarska je ranije danas u istoj grupi slavila protiv Letonije sa 1:0, dok su Andora i Farska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.