Kurtoa ne može protiv Čelsija

Izvor: B92, 10.Apr.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa ne može protiv Čelsija

Golman Čelsija na pozajmici u Atletiku, Tibo Kurtoa, neće braniti protiv matičnog kluba ako žreb za polufinale Lige šampiona spoji "plavce" i "jorgandžije".

Predsednik Atletika Enrike Sereso potvrdio je da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv Čelsija, osim ako Madriđani ne plate londonskom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << određenu svotu novca.

Španski mediji spekulišu da se radi o cifri od četiri miliona funti.

"Radi se o sumi koju klub kao što je Atletiko u ovom trenutku ne može da plati", rekao je Sereso za španski radio Onda Sero, ne želeći da otkriva tačnu cifru.

Atletiko je u sredu u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Barselonu, dok je Čelsi u istoj fazi takmičenja bio bolji od Pari Sen Žermena.

Kurtoa je potpisao za Čelsi u leto 2011. godine, ali je odmah prosledjen na pozajmicu u Atletiko za koji je od tada zabeležio 143 nastupa.

Ukoliko Atletiko bude igrao protiv Čelsija, na gol madridskog tima staće 34-godišnji Dani Aransubija, koji je ove sezone odigrao samo jedan meč.

Žreb za polufinale Lige šampiona održaće se u petak u podne u sedištu UEFA u Nionu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurtoa ne može protiv Čelsija

Izvor: B92, 10.Apr.2014

Golman Čelsija na pozajmici u Atletiku, Tibo Kurtoa, neće braniti protiv matičnog kluba ako žreb za polufinale Lige šampiona spoji "plavce" i "jorgandžije"...Predsednik Atletika Enrike Sereso potvrdio je da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv...

Nastavak na B92...

Poseban razlog zbog čega se u Madridu mole da Atletiko ne izvuče Čelsi

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2014

Atletiko Madrid je krajnje “srčanom” igrom izbacio Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona, a pod uslovom da na žrebu za polufinale koji je na programu u petak “jorgandžije” izvuku Čelsi, golman španskog kluba Tibo Kurtoa neće moći da brani protiv “plavaca” zbog klauzule koja se nalazi...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.